Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
варвара
вік: 37 
|
Написане: 28 лютого 2025 10:03 Початкове запитання | |
|
Мене цікавить, де можна пройти хороший онлайн-курс малювання для дітей, особливо такий, який допоможе вивчити основи малювання персонажів аніме? Моїй дитині дуже подобається це аніме-мистецтво, і я хотіла б знайти для неї заняття, які будуть не лише цікавими, а й корисними для розвитку творчих здібностей. Щоб заняття були доступні по часу та вартістю, а також підходили для дітей різного віку, адже я хочу, щоб моя дитина змогла поступово освоювати техніки малювання і в майбутньому створювати свої власні малюнки. Можливо, є якісь перевірені курси, які не лише навчать малювати, а й розвиватимуть уяву? |
|
Догори |
|
 |
Світлана Слива
|
Написане: 28 лютого 2025 10:08 | |
|
Якщо ваша дитина захоплюється малюванням і хоче навчитися малювати аніме , я б порадила вам звернути увагу на онлайн-курс малювання для дітей «Аніме 1.0» від художньої онлайн-школи Хамелеон. Цей курс розроблений спеціально для дітей, які хочуть освоїти базові техніки малювання аніме, починаючи від малювання простих персонажів до складніших елементів. Курс підходить для різних вікових груп і не вимагає попередніх знань в малюванні, тому навіть початківці зможуть розібратися у всіх етапах навчання. Він включає цікаві завдання, які заохочують дітей до творчості, розвиваючи їхню уяву та художній смак. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 141/500 |
server load: 14% |
.info |
server time: 0.14s |
board activity: 12010 |
|