Жалоба в тик ток
Нова темаВідповісти altanka > Про все на світі
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Ogga

вік: 27 Водолій

ПовідомленняНаписане: 02 листопада 2024 11:36    Початкове запитання
02 листопада 2024 11:36 з Ogga

Я увидел, что в TikTok кто-то использует мое видео без разрешения, и это очень расстраивает. Как мне подать жалобу на нарушение авторских прав? Хотелось бы получить четкие инструкции.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Олви

вік: 27 риба

ПовідомленняНаписане: 02 листопада 2024 11:40    
02 листопада 2024 11:40 з Олви

Я активно веду свой аккаунт в TikTok, и всегда стараюсь создавать уникальный контент. Однако недавно я столкнулся с неприятной ситуацией: кто-то скопировал моё видео и выставил его как своё. Я долго не знал, что делать, пока не нашёл материал о том, как подать жалобу на нарушение авторских прав в TikTok тут статья была очень подробной и доступной, я понял, что действия по защите своих прав не так сложны. Я смог легко оформить жалобу, следуя всем рекомендациям. Понял, как важно защищать свой труд и не оставлять нарушения без внимания. Теперь я чувствую себя гораздо увереннее в подобных вопросах!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид altanka > Про все на світі
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Internetforum.info Подібні теми в Internetforum.info
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Проблемы с тик ток Ukraine1 1 02 листопада 2024 12:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Накрутка подписчиков Тик Ток kiev 1 14 лютого 2025 20:36 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Накрутка лайків Тік Ток Ukraine1 0 28 лютого 2025 00:32 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Накрутка підписників в Тік Ток ukraineponadyse 0 02 червня 2025 01:47 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Накрутка підписників в Тік Ток altanka 0 02 червня 2025 01:48 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Накрутка підписників в Тік Ток Ukraine1 0 02 червня 2025 01:47 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.