Профіль тіньового шва
Нова темаВідповісти altanka > Про все на світі
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Олви

вік: 27 риба

ПовідомленняНаписане: 21 жовтня 2024 12:56    Початкове запитання
21 жовтня 2024 12:56 з Олви

Маю на меті зробити стильний ремонт із тіньовими швами. Хто підкаже, де купити алюмінієвий профіль для цього? Шукаю вже кілька днів без успіху.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Ogga

вік: 27 Водолій

ПовідомленняНаписане: 22 жовтня 2024 14:40    
22 жовтня 2024 14:40 з Ogga

Ми вирішили зробити невеличкий ремонт у вітальні, і це викликало купу ідей та натхнення. Під час вибору матеріалів я натрапив на можливість купити алюмінієвий профіль з тіньовим швом для стильного інтер'єру та ефектного оздоблення https://alu.shop/shadow-joint-profile/ який справив на мене велике враження. Це стало ідеальним рішенням для нашого проекту. Я замовив його через каталог, що дуже зручно, адже не потрібно було витрачати час на походи по магазинах. Доставили швидко, і я вже на наступний день розпочав монтаж. В результаті ми отримали стильний та сучасний інтер’єр, за що дуже вдячні. Наша вітальня тепер виглядає просто фантастично!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид altanka > Про все на світі
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Internetforum.info Подібні теми в Internetforum.info
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Верстатний профіль iformaciya 3 19 квітня 2025 15:11 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Алюмінієвий профіль kiev 1 18 травня 2024 12:19 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Алюмінієвий профіль Ukraine1 1 15 червня 2024 20:37 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Профіль для меблів yooyi 1 21 квітня 2025 14:37 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Верстатний профіль з алюмінію interes 1 17 серпня 2024 15:16 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Алюмінієвий профіль sehong 1 19 січня 2025 14:33 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Профіль для торгового обладнання ukraineponadyse 3 21 жовтня 2024 12:57 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.