Кава
Нова темаВідповісти altanka > Про все на світі
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
pygqebg

вік: 35 Водолій

ПовідомленняНаписане: 09 квітня 2025 12:39    Початкове запитання
09 квітня 2025 12:39 з pygqebg

Привіт! Останнім часом все частіше ловлю себе на думці, що хочу готувати каву вдома як у фільмах — з ароматом, настроєм і трохи магії Smile Але я повний новачок у цій темі. Хто може поділитись, де в Україні можна купити дійсно смачну каву, з якої легко почати? Без понтів, але щоб тішило кожен ранок.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Вероника Лимарева

ПовідомленняНаписане: 11 квітня 2025 09:03    
11 квітня 2025 09:03 з Вероника Лимарева

Хоч я і велика прихильниця чаю, проте останнім часом відчуваю, як серце поступово відкривається і до кави. Все почалося з того, що подруга подарувала мені набір із Coffeetrade, де були різні сорти — і чаї, і кава мелена Lavazza https://coffeetrade.ua/kava-melena-lavazza/ я не очікувала, що кава може бути такою мʼякою, водночас міцною і дуже приємною на післясмак. Але повертаючись до чаю — я справжній гурман, і коли знайшла на Coffeetrade кілька рідкісних улунів і жасминових сортів, була в захваті. Їхні консультанти — це щось неймовірне: відповідають швидко, допомагають підібрати чай до настрою або навіть пори року. Я тепер щотижня замовляю щось нове, бо знаю — якість буде на рівні. Це як маленький подарунок собі — ідеально, щоб зробити звичайний день святом. Рекомендую всім, хто любить затишок у чашці.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид altanka > Про все на світі
Сторінка 1 з 1

Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.