Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Алсо Поверфул
|
Написане: 23 грудня 2024 21:06 Початкове запитання | |
|
Маю питання до досвідчених мам: які підкладки для грудей найзручніші у використанні? Чи варто брати одноразові, чи краще багаторазові? Можливо, порадите перевірений магазин, де їх можна купити за доступною ціною з швидкою доставкою? Дуже ціную ваші поради! |
|
Догори |
|
 |
Вероника Лимарева
|
Написане: 25 грудня 2024 13:30 | |
|
Я дуже задоволена покупкою в інтернет-магазині Пані на Дивані! Після народження малюка виникла потреба у специфічних товарах для догляду за собою та дитиною. Тут я знайшла широкий асортимент післяпологових прокладок та підкладок для грудей https://paninadivani.com.ua/polohy/ вони зручні, гіпоалергенні та справді якісні. Особливо хочу відзначити молоковідсмоктувач – це справжній порятунок для годуючих мам. Окремо дякую за швидку доставку та ретельну упаковку товарів. Консультанти дуже ввічливі та професійно допомогли з вибором. Раджу цей магазин усім, хто шукає якісні товари для жінок та дітей за доступними цінами. Тут думають про мам і малюків, і це відчувається в кожній деталі! |
|
Догори |
|
 |
Шевчук
вік: 42 
|
Написане: 06 січня 2025 15:00 | |
|
те що потрібно |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Internetforum.info вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 154/500 |
server load: 3% |
.info |
server time: 0.16s |
board activity: 11533 |
|